SPIJKERS KINDERKLEDING

Hoi! Wij zijn Spijkers Kinderkleding en richten ons op leuke, eerlijke en duurzame kinderkleding. We verkopen onder andere het Scandinavische merk Maxomorra en het Belgische Onnolulu, volgen local heroes op de voet en breiden elk seizoen ons assortiment uit met het nieuwste van het nieuwste!

With Great Power 🙂

We houden van duurzaam! Daarom verkopen we alleen die hippe merken die zich inzetten voor een betere wereld 🙂

Zo zijn al onze leveranciers bijvoorbeeld GOTS gecertificeerd. Dat wil zeggen, minimaal 70% biologisch katoen (maar in de praktijk zelfs vaak 100%), producenten moeten zich bij het verbouwen van katoen inzetten tegen waterverspilling en ze zijn verplicht om er voor te zorgen dat er geen kinderhanden aan gewerkt hebben.

Logisch? Ja, precies, dat vinden wij ook 🙂

De shop

Op papier zijn we een webwinkel, maar…

we zijn regelmatig op verschillende markten te vinden! Bijvoorbeeld de Skandinavische Markt in Schokland. Of de Zweedse Kerstmarkt in Groningen.

Op afspraak is het ook mogelijk om ons magazijn (Leningradweg 10, 9723 TP Groningen) te bezoeken of een bestelling bij ons thuis op te halen.

Hou de facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws, waar we staan en of er nog leuke kortingsacties zijn 🙂

Vragen?

Op al onze bestellingen en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Bestellingen vanaf 39,- Euro worden binnen Nederland gratis verzonden en kunt u gebruik maken van 30 dagen bedenktijd. Zorg er wel voor dat de kleding ongedragen / onbeschadigd en indien redelijkerwijs mogelijk ook in originele verpakking wordt teruggestuurd.

Is er bij ontvangst van het pakket iets met de verpakking of de inhoud aan de hand, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Meer informatie rondom bedenktijd, retourrecht en herroepingsrecht vindt u onderaan de pagina met bepalingen omtrent bestellen, verzenden of retourneren.

Andere vragen? Stuur dan een mail!

Thuiswinkel_Waarborg_Kleur_Horizontaal