Ik zit op Instagram!

Ik zit op instagram! 🙂

Sinds een paar maanden ben ik volop te vinden op instagram, tikkie verslavend maar zo leuk 🙂 .. Ik doe inspiratie op, lig soms in een deuk om grappige foto’s en het gemak waarmee je snel contact legt met mensen die de zelfde interesses hebben is zo mooi.

We zitten op instagram en posten over Eerlijke en Duurzame producten

Jamie Oliver

Een van de dingen die ik onlangs op instagram zette was een foto van honing. Aanleiding was een heel leuk item van @jamieoliver op 24kitchen!

Hij was bij een lokale honingboer en terwijl hij een lekker salade maakte legde hij het belang van van bijen uit. Bijen kunnen wel zonder mensen, maar andersom gaat dat niet, vertelde hij. Daarna gaf hij een honingfeest in het dorp en iedereen nam iets mee, geinspireerd door honing. Kijk! Dat vind ik leuke feestjes ?

Ik kan het helaas niet terug vinden op youtube, maar het is echt een aanrader! Als iemand ‘m nog kan vinden hoor ik het graag ?

Volg me op instagram!

 

Voor de Groningers

Ook op zoek naar lokale honing en woon je in de buurt van Groningen? Een leuke winkel om eens te gaan kijken is De Wiershoeck. Vroeger fietste ik er na schooltijd langs om met m’n vriendjes zoethout te kopen 🙂

Reageer!

Ken jij nog een leuke winkel waar je lokale, eerlijk en / of duurzame producten kunt halen, reageer dan even op deze post zodat anderen ook van je tip gebruik kunnen maken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *